РЕАЛИЗИРАНИ И СИЛНИ С EMPROVE И SAVE HER
Скъпи момичета, обикновено каквото и да мислим за групата, винаги се случва така че аз, Галя или Светлето сме го преживявали и може би това е ключа към тази силна връзка, която се получава по естествен начин с тези от вас, с които се виждаме наживо. Затова и повечето ни действия са продиктувани от опита ни, от грешките или успеха ни. Безспорно най-трудният път е да си върнеш обратно вярата в себе си, да цениш живота-всеки твой ден, всяко твое усилие. Затова на мен лично ми трябваха години, със сигурност има и много още какво да уча. Мислейки какво би било полезно за вас, особено в сегашната сложна ситуация, се роди идеята за лекции, в които да ви помагаме с търсенето на работа и стратегия по вашата реализация в професионален план, защото вярваме, че до голяма степен това е ключът към промяната.
Благодарение на #emprove ние имаме възможност да сме с вас в този процес! Новата ни съвместна инициатива е обучение на всяка от вас, която пожелае да търси нови възможности. Това включва професионални лекции как да осъзнаете силните си страни, да представите себе си в CV, да отидете на интервю за работа и да се представите успешно🙂 Признавам, че това е моя сбъдната мечта и се надявам да успеем по този начин да чертаем заедно нови пътища, с които да се гордеем.
Момичетата от Emprove споделиха, че за да подберат най-подходящия лектор от екипа им за първия ни уъркшоп в посока повишена икономическа независимост, е най-ценно да чуем какви са ВАШИТЕ трудности в намирането на работа – пишете ни в коментар ситуации, въпроси, примери, за да може да бъде създадена една обучителна програма максимално полезна специално за вас! Планираме първата сесия още за края на септември/началото на октомври, а подкрепата и партньорството с тях по тази тема ще са дългосрочни, така че дори да не покрием всички ваши въпроси в първата среща, ще има следваща!
Христина Зарева

 

 

 

BIRTHDAY PARTY 2020 МИСИС БЪЛГАРИЯ РОКСАНА КИРИЛОВА
На 20 юни 2020г. чествахме красотата, силата на духа, женската енергия и новото начало! Честита да е Роксана Кирилова, която ни събра под мотото С любов към теб 💗На нейния рожден ден подаръците бяха от рожденичката🥰 Специално за всички от SAVE HER BG Роксана организира среща с лайф коуч специалист и ни подари запис на книга „Никога повече съзависим“ и мотивиращи мантри „Отвъд Не мога“ и „Пътят Въпреки това“, които можете да намерите в раздел Плезни връзки. За нас беше истински празник отново да се видим наживо и да се заредим взаимно с разбиране и споделеност. В сърцата ни се редуваха приливи на любов и тревога, но както винаги на финала всяка от нас вярваше поне малко повече в доброто💞

Включете се с нас в следващите срещи на SAVE HER.  Питайте смело за всичко, което се сещате или просто споделете как се чувствате. С участието на всяка от вас, пъзелът е по-красив и истински 💗

А това са нашите вдъхновяващи минали срещи:

Среща на SAVE HER – 12 април 2020г.

Среща на SAVE HER – 26 април 2020г.